Auala e filifili ai le mamafa o ie mo hoodie masani

Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o le fa'atauva'a i le maketi o lavalava i le lalolagi i aso nei, o la'ei fa'apitoa ua fa'ateleina ma sili atu ona lauiloa e fai ma tali i mana'oga fa'apitoa a tagata fa'atau. Hoodie e pei o se laʻei ma faʻaoga masani, o le filifiliga o lona ie e sili ona taua, lea o le mamafa o le ie e aʻafia ai le mafanafana, mafanafana ma foliga o lavalava. O lenei tusiga o le a suʻesuʻeina loloto pe faʻapefea ona filifili le mamafa saʻo o le ie i le gaosiga o hoodies faʻapitoa, ma le taua o lenei filifiliga mo le lelei o oloa ma le faʻatauvaʻa maketi.

Le fa'amatalaga ma le fa'aaafiaina o le mamafa o le ie—o le hoodie masani

O le mamafa o le kalama o ie e faasino i le mamafa o le ie i le iunite, e masani ona fa'aalia i le kalama i le sikuea mita (gsm) po'o le aunese i le sikuea sikuea (oz/yd²). Filifilia o le mamafa talafeagai e aafia saʻo ai le lagona o le hoodie, le mafanafana ma le mafai ona fetuunai i vaitau eseese.

1. Le sootaga i le va o le mamafa o le kalama ma le vaitau:

Tautotogo ma le tau mafanafana: E masani ona filifili se ie mama, e pei o se tasi vaega o le cotton poʻo le ie faʻafefiloi i lalo ole 180gsm, lelei le faʻaogaina o le ea ma le mafanafana maualuga.

Autumn ma le tau malulu: Mafaufau i le mafanafana,ie mamafao le a filifilia, e pei o le fuga faʻapipiʻi lua poʻo le ie fulufulu i luga aʻe o le 300gsm, lea e sili atu ona lelei le vevela.

图片 1

2. O le mamafa o le kalama ma le faiga o lavalava e fetaui:

Fa'atalanoafaiga: E masani ona filifili 200-280gsm ie mamafa mamafa, e mafai ona faatumauina le lagona o le fausaga ma le mafanafana o lavalava.

图片 2

Sitaili ta'aloga: E fa'asaga i ie mama ma manava, e pei o le 180gsm polyester cotton fa'afefiloi ie, lea e fa'aoga i le fetu'una'i ma le mafanafana i taimi o ta'aloga.

图片 3

3. Fetuuna'i o le mamafa o le kalama ma lomitusi po'o le lalagaina:

Lomitusi: O ie e feololo le mamafa e faigofie ona lolomi ma sili atu ona felanulanuai.

Embroidery: Mo le faʻaogaina o le lalagaina, o le filifilia o se ie mamafa e mafai ona maua ai le lagolago sili atu ma o le aʻafiaga o le suʻega e umi atu.


Taimi meli: Iul-19-2024